• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asics Japan S Wit/Blue Coast
#1
[Image: 0000206859211_04_pac.jpg]


De colorgoedkoop.com eert het Japanse erfgoed van het bedrijf met klassieke sportkenmerken en een minimalistisch profiel. Deze dameseditie is gevormd door generfd leer met Midnight-strepen aan de zijkanten, puntperforatie op de wreef en een vetersluiting. De contrasterende toon kleurt de handtekeningen van het merk op de tong en achterstag. Een rubberen cupzool met een gripgolfpatroon past bij de scherpe styling.


Stap uit in de Nieuwe Asics Schoenen 2020. Hun geweldige look met een op het erfgoed geïnspireerde sportstijl zorgt ervoor dat je er de hele dag goed uitziet en je goed voelt. ASICS streeft ernaar om hun merk op te bouwen door middel van technische kwaliteit en het verleggen van grenzen. Met een naadloze mix van vorm en functie, wil ASICS professionele en recreatieve atleten helpen hun topprestaties te bereiken en te genieten van het proces.


Met Asics Japan S Wit/Blue Coast ga je in een mum van tijd de straat op in stijl en comfort! Gemaakt met een glad en duurzaam leren bovenwerk, een ademende schoenvoering en een vleugje kleur om deze sneaks een extra pop te geven. Japan S heeft ook een gewatteerde kraag en tong voor extra comfort.


Pronk met je Superieure Demping Asics sportschoenen voor heren, geïnspireerd op de JAPAN S-traditie van ASICSTIGER ™. Gemaakt met een mix van glad leer en een vleugje kleur, de cleane look van deze schoen zal je in stijl en comfort begeleiden van kantoor tot vrije tijd.


https://www.colorgoedkoop.com/
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)